Velkommen

Velkommen til lette-opskrifter.dk


En lille samling ikke alt for svære opskrifter, som selv jeg kan finde ud af. Familie, venner og kollegaer har venligst bidraget gennem tiden. Det er ikke målet at lave en specielt sund side, ej heller en specielt usund side. Det skal bare være nemt og ligetil. Der kommer flere hen ad vejen, efterhånden som jeg får udvidet repetoiret.....

Stay Tuned!

(Carsten)

Indhold

Kalkungryde

Foto: Emil Brix
1 stort løg
500 g kalkunbryst i tern
1-2 tsk karry
salt, peber
1 porre med grønt i tynde skiver
1 ds kokosmælk + evt 1 ds fl. tomater

(Gryden til ris startes op)
Varm en spsk olie i den gryde hvor det skal tilberedes
Løget skæres i småstykker og blankes i gryden
kødet tilsættes og brunes meget let
karry, salt og peber blandes i
porren tilsættes
kokosmælken og den evt ds flåede (eller hakkede) tomater hældes i.
Det hele står og simrer, mens ris og salat færdiggøres

RIS:
Når vandet koger hældes ris i, 1 dl pr person, følg opskriften på posen

SALAT:
1/4 Iceberg
1/2 agurk
rucolasalat
250g ærter
græskarkerner

Vi er 5 her i familien, og der var ca 4 dl kødsovs tilbage til en anden dag.

Velbekomme!


Scan QR-tag'en med mobilen og få en liste med ingredienserne med på indkøb