Velkommen

Velkommen til lette-opskrifter.dk


En lille samling ikke alt for svære opskrifter, som selv jeg kan finde ud af. Familie, venner og kollegaer har venligst bidraget gennem tiden. Det er ikke målet at lave en specielt sund side, ej heller en specielt usund side. Det skal bare være nemt og ligetil. Der kommer flere hen ad vejen, efterhånden som jeg får udvidet repetoiret.....

Stay Tuned!

(Carsten)

Indhold

Knækbrød

1 dl havregryn
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
3½ dl mel
2 dl vand
1,25 dl olie
1 tsk bagepulver
2½ tsk. fint salt



Rør alle ingredienserne sammen og del dejen i to portioner.
Hver portion rulles ud mellem to stykker bagepapir på en bageplade.
Fjern det øverste stykke bagepapir, og skær dejen for med en kniv,
hvor knækbrødet skal deles efter bagning.

Bag knækbrødet midt i ovnen ved 200 gr i 15-20 min, til det er gyldent.
Lad knækbrødet afkøle helt på en bagerist og opbevar det i en lufttæt beholder, så sprødheden bevares.
(foto: Emil Brix)